Zelf eigen overheid worden middels gedistribueerde ICT-oplossingen

Ingediend door EndgamePuncher op vr, 04/16/2021 - 19:43

Mijn visie: we moeten voor minstens essentiele maatschappelijke systemen van economie, educatie, etcetera zo snel mogelijk stabiele ICT-oplossingen ontwerpen, ontwikkelen & manifesteren.

Als we dan vervolgens onafhankelijk van de staat/overheid op eigen benen kunnen staan dan kunnen we stilletjes gedag zeggen tegen dat tyranische en volledig richthing het satanische kwaad ontspoorde overheidscomplex door hen met zeer sterke ruggegraten (die we in de tussentijd met elkaar hebben ontwikkeld en geconsolideerd) blijvend, vasthoudend & desnoods tot in onze eigen dood voor sommigen (helaas, helaas) onder ons te negeren, buiten te sluiten uit de gang van zaken in de burgermaatschappij:met andere woorden we moeten mijns inziens de staat volledig overbodig maken, maar wel zodanig dat er een vrijwillige en humane ordening komt in ons eigen kikkerland.

Wie neemt hiertoe het initiatief? Natuurlijk ga ik dat ook trachten zelf te proberen inclusief veel delegeren zodat ik niet zo snel zal worden uitgeschakeld, maar het staat iedereen vrij (en ik wil eigenlijk een oproep doen aan iedereen van goede wil om NIET op mij te wachten, want ik heb nauwelijks tot geen ervaring met zowel ICT en organiseren.

Indien je met mij wil samenwerken dan kan je een mailtje sturen naar <End game dot Puncher at proton mail dot com>. Bij voorbaat dank voor al het goede dat jij/jullie voor het overleven of het herwinnen van de burgerlijke vrijheden over hebben om te doen!